Provinciaal Verkiezingsdebat Rijnlandroute

De inwoners van Leiden, Voorschoten en Wassenaar zijn volgende week woensdag welkom bij het provinciale verkiezingsdebat over de RijnlandRoute, dat de Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof organiseert. Het debat, waarvoor alle politieke partijen die aan de provinciale verkiezingen deelnemen zijn uitgenodigd, gaat in de eerste plaats over de RijnlandRoute. Daarnaast kunnen de aanwezigen de partijen ook aan de tand voelen over natuur, landschap, leefomgeving, gezondheid en recreatie rond hun woonplaats. Het debat wordt gehouden in Buurthuis Stevenshof aan Trix Terwindtstraat 4 in Leiden. Het begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn welkom.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×