Nikos Tsilogiannis, foto: PR.

Jazz met Griekse ondertoon

De voormalige Griekse rockstar Nikos Tsilogiannis kwam in 1976 naar Nederland en organiseerde diverse interessante projecten als musicus en als beeldend kunstenaar. Met zijn huidige kwintet, dat bestaat uit Tsilogiannis zelf op drums en percussie, bassist Tjitze Vogel, saxofonist Paul Weiling, Henk Spies- tenorsax en Pauk Weiling -altsax en sopraansax, wordt het Pan Project ten gehore gebracht, als gast van Hot House. Geïnspireerd door de Griekse mythologie, Chinese, Afrikaanse en Arabische thema’s, belooft het een spannend concert te worden, dat plaatsvindt op 12 februari, (aanvang 21.00 uur) in de Tuinzaal van de Burcht.
Meer info muziek: www.niklaz-art.com, meer info en kaarten: www.hothousejazz.nl

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×