Foto: PR.

Eerste Boekstart-koffertje uitgereikt door Jan-Jaap de Haan

Afgelopen donderdag heeft wethouder Jan-Jaap de Haan het eerste Boekstart-koffertje uitgereikt aan (de moeder van) Timon van drie maanden oud. Op 31 januari j.l. overhandigde wethouder Maat in Leiderdorp het eerste pakketje. Ouders van baby’s vanaf vier maanden ontvangen van beide gemeentes een speciale waardebon voor het gratis bibliotheeklidmaatschap voor hun baby en kunnen een koffertje ophalen, waarin een babyboekje en een CD met liedjes en versjes zit. De opzet van deze actie is om kinderen zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met het voorlezen. Baby’s blijken veel meer te begrijpen, dan vroeger werd gedacht. BplusC heeft in haar verschillende bibliotheeklocaties een speciale babyhoek ingericht met boekjes voor baby’s van twee tot 12 maanden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×