Samenwerking Hogeschool Leiden en HCG Turkije

Het in Leiden gevestigde Honorair Consulaat-Generaal (HCG) van Turkije, gaat samen werken met de Hogeschool Leiden. Het doel van het HCG is te werken aan versterking van de culturele en zakelijke relatie tussen Nederland en Turkije. Het coördineert, organiseert en participeert in culturele en commerciële (handelsbevorderende) activiteiten en heeft een stage- en uitwisselingsprogramma voor studenten ontwikkeld. Daarbij heeft de Turkse regering een aantal aandachtsgebieden aangewezen, waaronder Leiden en Utrecht. Gisteren presenteerde het HCG Turkije de programma’s voor onder andere stages en afstudeerscripties voor studenten in Turkije in 2011. Eén van die programma’s is een structurele samenwerking van het HCG Turkije met de Hogeschool Leiden en Hogeschool Utrecht. Tijdens de bijeenkomst tekenden de partijen de intentieovereenkomst.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×