Pizzeria in Merenwijk overvallen

Gisteravond rond 23.00 uur is er een overval gepleegd op een pizzeria aan de Zwartemeerlaan. De eigenaar was net bezig met het afsluiten van zijn zaak, toen er twee mannen met bivakmutsen binnenkwamen. Ze mishandelden de eigenaar en gingen er met het geld vandoor. Een buurman hoorde geschreeuw en trof de eigenaar van de pizzeria gewond aan. Hij waarschuwde direct de politie en het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie heeft later twee verdachten aangehouden bij controle op de kruising Willem de Zwijgerlaan en Gooimeerlaan : een 20-jarige man uit Voorschoten en een 26-jarige Leidenaar. De twee zijn bekenden van de politie; één van hen had een kogelvrij vest aan. De politie vraagt getuigen, die iets gezien of gehoord hebben die avond contact op te nemen. Het vermoeden is, dat de mannen na de overval de wijk Spoorbloem zijn ingevlucht en spullen, zoals de bivakmutsen, weggegooid hebben in een vuilcontainer of tuin. Men kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×