Vlietland College genomineerd voor 538 Schoolawards

Het Vlietland College behoort tot de vijf leukste middelbare scholen van Nederland. De school is één van de vijf genomineerde middelbare scholen voor de 538 Schoolawards. Dit werd gisteravond bekendgemaakt door Radio 538 DJ Barry Paf. Komende maandag bezoekt Paf het Vlietland met de ruim tien meter lange 538 Hummer Limo en een promotieteam om de scholieren te beoordelen op verschillende opdrachten. Op donderdag 17 februari wordt tijdens de `538 Schoolawards’ in de HMH in Amsterdam de winnende school bekendgemaakt.

De scholen maken niet alleen kans op de award voor leukste school, maar ook voor de leukste leraar en lerares en de hunk/babe en coolste conciërge. De leukste school van Nederland wint niet alleen een award, maar ook een schoolfeest met de Radio 538 DJ’s. 

Op www.538schoolawards.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×