Vrouw door drie jongens beroofd van portemonnee

Afgelopen vrijdag, rond 20.00 uur, werd een 30-jarige Leidse beroofd door drie jongens. De vrouw fietste langs de Broekweg in de richting van de Veluwemeerlaan. Ter hoogte van de kinderboerderij stonden drie jongens, waarvan één fiets van de vrouw vastpakte, toen ze hen wilde passeren. Het drietal begon te dreigen, te schoppen en te slaan en gingen er uiteindelijk met de portemonnee van het slachtoffer vandoor. Zij renden weg door het park richting de flat Parkzicht. De vrouw waarschuwde de politie, die ter plaatse onderzoek heeft gedaan. De jongens waren tussen de 14 en 16 jaar oud, circa 1.65 meter lang en zij droegen donkere kleding. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×