Ondertekening en start tentoonstelling Groen in Leidsche Ommelanden

Zes gemeenten rond Leiden: Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Kaag en Braassem en Teylingen, werken samen met de Sleutelstad aan het project Leidsche Ommelanden. Het hoogheemraadschap van Rijnland, de Stichting Land van Wijk en Wouden en de federatie van agrarische- en natuurverenigingen De Groene Klaver hebben een gezamenlijk doel, namelijk het behouden en toegankelijk maken van het platteland en de kustzone. Dit wordt onder andere gerealiseerd door de aanleg van wandel- en fietspaden, kanoroutes en diverse toeristische voorzieningen. Aanstaande donderdag zullen de verschillende partijen een samenwerkingsovereenkomst tekenen en bovendien is dit de aftrap voor een interessante tentoonstelling over het ‘Groene Project’ van de Leidsche Ommelanden.

De ondertekening en de opening van de expositie starten donderdag 3 februari om 10.00 uur in het Informatiecentrum A4 aan de Bospolder 11 in Leiderdorp.
Wethouder Frank de Wit zal de gasten welkom heten.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×