Twee Leidenaars vast vanwege softdrugstransporten

De politie heeft twee Leidenaars en een inwoner van Wassenaar aangehouden vanwege softdrugstransporten naar het buitenland. Op woensdag 19 januari zijn een 41-jarige man uit Wassenaar en een 33-jarige Leidenaar aangehouden. Gistermorgen werd een 31-jarige Leidse opgepakt. De politie heeft verder huiszoeking gedaan in vier huizen in Wassenaar, één in Leiden en één in Noordwijkerhout. Dit leverde een voorraad softdrugs op. Verder is er administratie in beslag genomen. De politie deed al langer onderzoek naar de drugstransporten en heeft het onderzoek nog niet afgerond. Mogelijk volgen er meer aanhoudingen.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×