“Help! Mijn kind gebruikt en drinkt!”

“Help! Mijn kind gebruikt en drinkt!” Dit is de titel van de voorlichtingsavond die Brijder Verslavingszorg en Preventie GGZ Leiden op maandagavond 14 februari organiseren. De bijeenkomst gaat over het gebruik van alcohol en drugs, en gokken of gamen, bij opgroeiende kinderen. Verslavende gewoontes kunnen leiden tot gezondheidsklachten, schoolverzuim, conflicten en verminderd functioneren. Verslaving is vaak nog een taboe en de confrontatie wordt vaak nog vermeden. De eerste stap om de verslaving tegen te gaan of terug te dringen, is echter het herkennen en erkennen van het probleem.

De bijeenkomst, die bestemd is voor ouders, begeleiders en andere belangstellenden, vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 en begint om 19.30 uur.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×