‘Bed-in Ouderenzorg’

Tijdens de maandag geplande `Bed-in Ouderenzorg’, gaan de aanwezigen in bed het gesprek met elkaar aan. Initiatiefnemer van deze ludieke actie is de opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Leiden, die de bijeenkomst organiseert vanwege het voornemen van de regering om te investeren in zorgmedewerkers, kwaliteit van de zorg en schaalverkleining van de zorg. De discussie gaat vooral over de vraag hoe het bestaande (en groeiende) personeelstekort in de zorg kan worden opgeheven. Voor de bijeenkomst zijn Henk Rosendal (lectoraat Mensen met Chronische Ziekten en voorzitter van VenVN) en Bas Vogel (adjunct-directeur VenVN) uitgenodigd. Ook de Tweede Kamerleden van de diverse partijen zijn uitgenodigd. Renske Leijten (SP), Linda Voortman (GroenLinks) en Esmee Wiegman (ChristenUnie) hebben toegezegd aanwezig te zijn. Zij gaan het gesprek aan met de aanwezige studenten, docenten en alumni.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×