Jochem Myjer introduceert: de MacPiemel

De Leidse komiek Jochem Myjer heeft er met een tweet voor gezorgd dat de nieuwste fastfoodvinding van MacDonalds dit weekend één van de meest besproken onderwerpen op Twitter werd; een zogenaamd ’trending topic’. De posters waarmee de hamburgergigant de nieuwe ‘Tomato Cheese wrap’ promoot ontlokten Myjer via Twitter de uitspraak “Dit moeten ze de MacPiemel noemen!! Of ben ik weer de enige die dat ziet?” Hij bleek niet de enige, getuige de enorme hoeveelheid reacties die op het berichtje volgden. Ook Myjer zelf heeft de grootste lol over de commotie die zijn opmerking veroorzaakte: “Het feit dat iedereen die nu langs dit bord rijdt, aan een MacPiemel denkt, maakt mijn dag goed!”

Een selectie van de vaak hilarische reacties:

@vriesr17 Rijden we langs het bekende bord roept de hele achterbank: kijk pap, de MacPiemel!

@lifeofreza FIJN daar sta ik dan om half 8 in de ochtend tegen een MacPiemel aan te leunen. Laat die bus snel komen!

@AmazoneLien Ik reed net ook langs een MacPiemel… Van Friesland terug naar Amsterdam. Geen honger nu… 

@patrickdalderop Staat je zoontje dan aan de balie. “En voor mijn moeder een warme #MacPiemel!” #lulligmoment

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×