Dronken automobiliste probeert te ontsnappen na aanrijding

Een 67-jarige automobiliste had wel erg diep in het glaasje gekeken en reed afgelopen zaterdagavond, rond 22.30 uur, zonder lichten, aan de verkeerde kant van de President Kennedylaan. Een 56-jarige automobilist kon de vrouw niet meer ontwijken met een botsing tot gevolg. De vrouw wilde er snel vandoor gaan, maar een bromfietser zette zijn brommer voor de auto. De vrouw wankelde op haar benen en was niet in staat een blaastest af te leggen. Zij moest mee naar het bureau, waar doormiddel van een bloedonderzoek haar overmatig alcoholgebruik werd aangetoond. Zij is beschuldigd van rijden onder invloed en poging tot doorrijden na een ongeval; haar rijbewijs werd ingenomen.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×