Leidse Jazzweek 2011 officieel en spetterend geopend

Gisteravond werd in de Waag de muzikale aftrap gegeven voor de Leidse Jazzweek 2011 Het belooft weer een groot en compleet spektakel te worden en de Waag zat stampvol liefhebbers en zelfs buiten op straat stond nog een lange rij belangstellenden te wachten op een mogelijk gaatje om binnen te komen. De Leidse formatie Darius Dante startte het festival en werd gevolgd door een schitterend optreden van de Belgische Boogie Boy, die maar niet van ophouden wist en na de zoveelste toegift de zaal insprong en daar ‘op handen gedragen werd’. Op het programma, dat doorloopt tot en met 23 januari, staan onder anderen Gare du Nord, The Ploctones en Club des Belugas. Na de opening in de Waag, die bijna op zijn grondvesten stond te schudden, begon de traditionele Leidse Kroegentocht. Meer info en volledig programma: www.leidsejazzweek.nl (Foto en reportage van de opening: Emile van Aelst, foto’s van de Kroegentocht Marjo Heemskerk.)

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×