Wereldtickets.nl behaalt derde zege op rij

Gisteren heeft Wereldtickets.nl de derde eredivisiewedstrijd van 2011 gewonnen. In de eigen Bloemerdhal scoorden de Leiderdorpse basketbalsters 85-72 tegen Uball uit Utrecht. Door het resultaat blijft Wereldtickets.nl tweede in de stand. De Amerikaanse Bridget Yoerger was met 27 punten topscoorster gevolgd door Marlous Nieuwveen (22) en Corine Manuputty (12). Helaas viel steunpilaar Kim Hartman uit door een knieblessure. Het is nog onbekend hoe lang het duurt voordat zij weer inzetbaar is. Komend weekend spelen de dames in Groningen en het weekend daarop volgt de wedstrijd tegen Amsterdam in de Leiderdorpse Bloemerdhal.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×