Leidse studentenroeivereniging K.S.R.V. 'Njord' valt in de prijzen

Op de Nationale Roeidag 2011 zijn ook dit jaar weer de KNRB prijzen uitgereikt. De Leidse studentenroeivereniging K.S.R.V. ‘Njord’ viel in de prijzen met Nienke van Zijp en Oud-Njordlid en erelid Jan Willem Landman. Van Zijp ontving de A.A.J.H. Marres Herinneringsprijs op voordracht van de Adviescommissie Toproeien van de KNRB. De prijs is bestemd voor de best presterende amateur-coach in Nederland. Daarnaast ontving Landman de KNRB wisselprijs, die uitgereikt wordt aan vrijwilligers die veel voor de roeisport betekend hebben. Landman begon zijn roeicarrière in 1977 bij het Leidse Njord en heeft zich vele jaren buitengewoon ingezet voor de vereniging. Hij was betrokken bij de organisatie van tal van grote en toonaangevende roeiwedstrijden zoals de Koninklijke – Holland Beker (sinds 1981), Nations Cup (Amsterdam 1989) en WK Junioren (Amsterdam 2005). Naast activiteiten op het vlak van evenementorganisatie, zet de Landman zich in voor de promotie van de roeisport.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×