Dick de Vos van de Partij voor de Dieren mag zich een jaar lang Raadslid van het Jaar noemen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden werd hij uit vijf genomineerden gekozen. Uit handen van juryvoorzitter Conny Broeyer, de winnaar van vorig jaar, kreeg hij de bijbehorende wisselbeker. (foto: Chris de Waard).

Dick de Vos is Raadslid van het Jaar 2010

Fractievoorzitter Dick de Vos van de Partij voor de Dieren is het Leidse Raadslid van het Jaar 2010. De jury koos hem afgelopen avond uit vijf genomineerden. De Vos werd geprezen om zijn vasthoudendheid en politieke inhoud. De PvdD mag dan een one-issue-partij zijn, met als enige thema ‘de toekomst van de aarde’ heeft hij dan wel een goed onderwerp te pakken. Zijn inzet voor de paling was de jury uiteraard ook opgevallen: “Met zijn palingmotie heeft Dick zelfs de landelijke pers gehaald.”

Andere genomineerden waren Elze ’t Hart (D66), Margreet van Wijk (VVD), Patrick Meijer (CDA) en Walter van Peijpe (GroenLinks).

Leiden Raadslid van het Jaar


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×