Reggie Maddox, foto: PR.

Dubbele zege voor Wereldtickets.nl

De basketbalsters van Wereldtickets.nl hebben een uitstekende start van dit nieuwe jaar gemaakt en de eerste twee wedstrijden van 2011 in de eredivisie gewonnen. Afgelopen donderdag werd het in de Leiderdorpse Bloemerdhal 70-57 in de derby tegen het Katwijkse Stol Grasshoppers en zondagavond versloegen de Leiderdorpse basketbalsters in Bemmel het plaatselijke Lekdetec.nl met 55-80. In Bemmel was Bridget Yoerger weer ‘ouderwets’ topscoorster met 25 punten en maakte Francis Donders in de laatste potjes van 2010 al haar opwachting. Ook de Amerikaanse Reggie Maddox heeft inmiddels haar eerste minuten gemaakt én punten gescoord voor Wereldtickets.nl. Aanstaande zondagmiddag om 16.00 uur is het Utrechtse Uball de volgende tegenstander in de Bloemerdhal.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×