Foto: Hans Clauzing.

Hortus Leiden biedt uitgebreid programma 2011

Na het recordaantal bezoekers in 2010, waarbij drie bijzondere tentoonstellingen met name veel bezoekers trokken, zoals het Textielfestival, de plantenmarkt en de succesvolle Midzomernacht, biedt de Leidse Hortus ook voor 2011 weer een scala aan activiteiten. Het hele jaar door is er van alles te doen voor jong en oud. Zo kan men ‘Vogels spotten in de winter’, diverse themawandelingen maken onder leiding van een bioloog, of deelnemen aan een workshop fotografie onderleiding van Hans Clauzing, groenfotograaf en tekstschrijver voor de tijdschriften Groei & Bloei, Bloemen & Planten en Landleven.
Het volledige programma is te vinden op de website: www.hortusleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×