Politie pakt “bekenden” op

Gisteren hebben agenten in burger tot twee keer toe een “bekende” betrapt bij diefstal uit een winkel. Rond 15.00 uur zagen twee agenten in burger hoe een 44-jarige Leidenaar die bij de politie te boek staat als “bekende” een winkel aan de Haarlemmerstraat binnen ging, daar spullen in zijn tas stopte en zonder te betalen weer naar buiten kwam. Ingeseinde agenten in uniform hielden hem op straat aan. De Leidenaar bekende de diefstal en deed afstand van zijn buit. Rond 20.30 uur zagen agenten in burger een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, die ook al vaker in aanraking met de politie is geweest, een winkel aan de Dullebakkersteeg binnengaan. Net als zijn leeftijdsgenoot verliet hij de winkel even later in het bezit van goederen die hij niet betaald had. Ook deze man is door geüniformeerde agenten aangehouden. Tijdens het verhoor bekende hij de diefstal en deed hij afstand van de buit. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×