Open dag LUMC voor schoolverlaters

Schoolverlaters die overwegen een opleiding in de gezondheidszorg te volgen, kunnen op zaterdag 29 januari hun licht opsteken bij het LUMC. Scholieren die binnenkort hun (v)mbo-, havo- of  vwo-diploma hopen te halen, of dat al hebben, kunnen tijdens een speciale open dag alles te weten komen over het beroep van verpleegkundige, radiotherapeutisch laborant, radiodiagnostisch laborant, medewerker steriele medische hulpmiddelen, anesthesiemedewerker of operatieassistent. De bezoekers krijgen niet alleen informatie, maar kunnen ook ervaren hoe het is om een wond te hechten, te reanimeren of een MRI-scanner bekijken. Ook kunnen ze rondleidingen volgen en een bezoek brengen aan de stands van de Hogeschool en het ROC, die de opleidingen verzorgen. De open dag vindt plaats in het hoofdgebouw van het LUMC aan Albinusdreef 2 en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Op www.niksvoorwatjes.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×