Inloopochtenden Borstkankervereniging

Ook dit jaar organiseert de Borstkankervereniging Nederland maandelijks een inloopochtend. De ochtenden zijn bedoeld voor vrouwen die borstkanker gehad hebben en behoefte hebben aan lotgenotencontact tips of advies. Ook kunnen zij informatie inwinnen over bijvoorbeeld aangepaste kleding en protheses. De bijeenkomsten worden in de even maanden gehouden op de derde woensdag en in de oneven maanden op de derde maandag. Ze duren van 9.30 tot 11.30 uur en vinden plaats in de kapel van het ziekenhuis. Deelname is gratis, ook voor vrouwen die niet bekend zijn bij het Diaconessenhuis. De eerste inloopochtend is gepland op maandag 17 januari.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×