Bijbels leerhuis goed en kwaad

Het leerhuis Oude Testament dat Kerkelijk Centrum de Regenboog jaarlijks organiseert, gaat dit maal over ‘goed en kwaad in de Bijbel’. Ab Ridder gaat tijdens zes maandagavonden in op de Bijbelse normen en waarden. Daarbij kijkt hij met de deelnemers naar goed en kwaad in de verhalen over de ‘oertijd’; in de Thora en de ‘historische’ boeken; in de wijsheidsliteratuur, zoals de boeken Spreuken en Prediker en in de Psalmen. Tenslotte leidt manager vertalen van het Nederlands Bijbelgenootschap Rieuwerd Buitenwerf de deelnemers in, in wat in het Nieuwe Testament als goed en kwaad wordt gezien. Het leerhuis vindt plaats op de maandagavonden 10 en 31 januari, 14 februari, 14 maart, 11 en 25 april en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Deelname is kosteloos en aanmelden is niet nodig. De Regenboog is te vinden aan Watermolen 1 in de Merenwijk. Meer informatie is te vinden op www.deregenboogmerenwijk.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×