Gezellige sfeer tijdens de opening, foto: PR.

Eerste Warmondse tentoonstelling 2011 trekt veel publiek

Gisteren werd onder grote publieke belangstelling de eerste tentoonstelling van 2011 in galerie Het Oude Raadhuis van Warmond geopend. Vijf leerlingen van de Leidse kunstenaar en docent aan Ars Eamula Naturae, Peter Zuur, tonen hun grafisch werk. De opening werd verricht door de voorzitter van de vereniging Het Oude Raadhuis, Ans Bartelink. De galerie kreeg onlangs een grote opknapbeurt en met het oog op de kosten deed Bartelink een beroep op de gasten om donateur te worden. Zij wenste de vijf exposanten en het publiek alle goeds toe en – met een verwijzing naar de actuele politiek – vooral “een goed kunstjaar. ”

Het werk van Charlotte Boschma, Cea Maat, Boudewijn Schrijver, Linde Pieper en Hans Wentzel is te bekijken tot en met zondag 30 januari.

Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Cultuur Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×