Morgenmiddag 11 supersnelrechtzaken

Morgenmiddag moeten acht meerderjarige en drie minderjarige verdachten zich voor de supersnelrechter verantwoorden in verband met misdrijven tijdens de jaarwisseling. Onder hen twee mensen uit de regio, een man uit Lisse en een man uit Wassenaar. Ze worden verdacht van het plegen van geweld tegen politie of brandweer. Daarom zal de officier van justitie de strafeis met 200% verhogen en wordt de rechter gevraagd om de verdachten als bijzondere voorwaarde huisarrest op te leggen voor de komende jaarwisseling. Ook wordt de aangerichte schade op de daders verhaald.

In Lisse werd een 20-jarige man aangehouden op verdenking van het gooien van een vuurwerkbom in de richting van de brandweer. Een 32-jarige man uit Wassenaar wordt ervan verdacht dat hij bij een vuurtje op straat de wijkagent uitschold en ruzie zocht. Toen hij vervolgens werd aangehouden, verzette de man zich en bedreigde hij de agent.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×