Man mishandeld voor restaurant op Beestenmarkt

Een 21-jarige Leidenaar is gisteravond mishandeld voor een restaurant aan de Beestenmarkt Toen de Leidenaar nog in het restaurant was, werd hij gepest door een paar jongens, die op hinderlijke wijze met een laserlampje bezig waren. Dat deden zij bij meerdere gasten, waardoor de sfeer in het restaurant er niet beter op werd. Buitengekomen sprak de man de jongens aan op hun gedrag en als antwoord hierop werd hij geschopt, geslagen en kreeg een kopstoot. Een vriend van de Leidenaar duwde één van de jongens weg en een personeelslid kwam naar buiten om de helpende hand te bieden, waarop de jongens wegrenden.

De politie is op zoek naar de twee jongens. Signalement: Noord-Afrikaans uiterlijk, tussen de 14 en 16 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Eén dader droeg een bril, de ander had een glimmende gewatteerde jas met een capuchon met een bontkraag. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en misschien weten wie de jongens zijn, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×