Gerda van den Berg nieuwe directeur De Sleutels

PvdA-fractievoorzitter Gerda van den Berg verlaat de gemeentepolitiek en wordt in maart directeur van Woningbouwvereniging de Sleutels. Van 2004 tot 2006 was ze daar al lid van de Raad van Commissarissen. Van 2006 tot 2010 was ze wethouder in Leiden. Van den Berg wordt in de raad opgevolgd door Roelof van Laar die daarmee een rentree in de Leidse gemeenteraad maakt. Dat Van den Berg de gemeenteraad verlaat is geen verassing. Al direct na de verkiezingen liet ze weten zich op het raadslidmaatschap te beraden. “Het is niet altijd goed om als oud-wethouder in de raad te zitten,” zo motiveerde ze toen die twijfel.

Leiden gerdaweg


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×