Man leeft zich uit op rolstoelbus

Op eerste Kerstdag rond 14.45 uur koelde een 45-jarige man uit Noordwijkerhout zijn woede op een taxibus voor rolstoelen. De taxichauffeur reed over de Anemoonweg richting Strandwal en hoorde op een gegeven moment een tik tegen de rechter buitenspiegel en vervolgens een schreeuwende man. Nadat de man eerst tegen de bus begon te slaan en onder andere een richtingaanwijzer vernielde, rukte hij even later, toen het busje stopte, het portier open en richtte ook in de bus allerlei schade aan. De woede kwam voort uit het feit dat de chauffeur de man niet had opgemerkt. De chauffeur waarschuwde de politie die de woesteling aanhield.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×