Vier mannen opgepakt voor mishandeling en beroving

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag rond 02.20 uur, kreeg de politie een melding van beroving en mishandeling aan de Lange Mare. De melder, een 20-jarige Leidenaar, stond met een 19-jarige vriend uit Zoeterwoude en een 17-jarig meisje uit Gouda op de brug ter hoogte van de Oude Vest nog wat na te praten na een avondje stappen. Een groepje van vijf jongens kwam op het drietal aflopen en begon te duwen en te trekken, waarbij ook nog één van hen een kopstoot uitdeelde. Daarbij werd getracht het drietal te beroven. De melder wist weg te komen, evenals het meisje, maar de derde persoon werd omsingeld en geschopt en geslagen. Daarna gingen de vijf ervandoor richting de Haarlemmerstraat, waar vier van hen even later door de politie werden aangehouden. Het gaat om drie Leidenaren van 18, 15 en 17 jaar en één jongen uit Voorschoten van 17 jaar; de politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×