Het Barnicle Bill Trio, foto:PR.

Nu al reserveren voor Pre-Leidse Jazzweekconcerten

Januari belooft weer een swingende Leidse jazzmaand te worden. Op 14 en 15 januari gaan de pre-Leidse Jazzweekconcerten van start met The Ploctones en het Barnicle Bill Trio in de Tuinzaal van de Burcht, gevolgd door twee concerten van Eric Vloeimans op 28 en 29 januari in de Marekerk. Het Leidse Hothouse Team organiseert bovendien in samenwerking met BplusC en Stichting Swing voorafgaande aan het concert van het Barnicle Bill Trio een inspirerende workshop. Reserveren voor de concerten worden sterk aanbevolen en kan via: www.hothousejazz.nl Voor de optredens van Eric Vloeimans kan men kaarten kopen bij Velvet (Nieuwe Rijn 34) en Plato (Vrouwensteeg 4).

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×