Foto: PR.

Waterpolodames ZVL grijpen naast beker

De waterpolodames van ZVL verloren van de Goudse ploeg GZC Donk met 7-4, afgelopen zaterdag in het Amsterdamse Sloterparkbad. De Leidse startgroep was vooraf tot grote favoriet bestempeld, omdat GZC Donk nogal wat speelsters miste door blessures, zoals de internationals Sabrina van der Sloot en Nomi Stomphorst. In de laatste periode wisten de Goudse dames uit te lopen naar een 6-2 voorsprong. Vooral 6-2 leek het verzet bij de Leidse dames van ZVL te breken. Mieke Cabout en Noeki Klein van de Leidse ploeg kwamen nog terug tot 6-4, maar met de 7-4 van Liselotte Smits was het verzet van ZVL gebroken en zo grepen de dames naast de felbegeerde beker.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×