Kerstpakket blijkt babbeltruc

Afgelopen zaterdagavond rond 18.30 uur werd er aangebeld bij een echtpaar in een woning aan het Jan van Goyenplantsoen. Een man en een vrouw stonden voor de deur, die beweerden dat zij van de gemeente waren en een kerstpakket kwamen brengen. Terwijl de vrouw samen met het echtpaar de inhoud van het pakket bekeek, sloeg de man zijn slag en maakte twee bankpassen buit, zo bleek achteraf. Toen het tweetal was vertrokken werd het echtpaar meerdere keren gebeld door zogenaamd de politie en de bank met de vraag om hun pincode. De derde keer trapte het echtpaar in de val en gaf telefonisch aan de zogenaamde bankmedewerker hun code door, omdat hen werd meegedeeld, dat zij anders de gestolen passen niet konden blokkeren. Het echtpaar heeft aangifte gedaan en een onderzoek is door de politie opgestart.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×