Leiden krijgt geen zout meer: noodstrooiplan

De gemeente Leiden krijgt door een groot tekort bij de producent geen zout meer geleverd. Voor het schoonhouden van de wegen is daarom nu een noodscenario van kracht. Dit houdt in dat alleen de uitrukroutes voor het alarmverkeer sneeuw- en ijsvrij worden gehouden. Dit gebeurt met sneeuwschuivers, borstelwagens en het strooien met zand. De inzameling van huishoudelijk afval en het legen van wijkcontainers is ook gestopt.

Inwoners krijgen het advies om de strooiroutes die vermeld staan op de website van de gemeente goed in de gaten te houden. Ook wordt iedereen opgeroepen om de eigen stoep sneeuwvrij te houden.

Leiden strooizout


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×