Schietpartij na ruzie: geen gewonden

In de Lange Scheistraat hebben twee mannen rond 15.45 uur vanmiddag het vuur geopend op een 38-jarige man uit Katwijk met wie ze even daarvoor ruzie hadden gemaakt op de Beestenmarkt. De Katwijker liep na de ruzie achter één van de verdachten aan. Op de Lange Scheistraat kwam ook de tweede verdachte opdagen en werd er geschoten. De Katwijker raakte niet gewond. Het is nog niet duidelijk wat de relatie tussen de betrokken mannen is of waar de ruzie om draaide.

Direct na de schietpartij heeft de politie een auto van een voorbijganger ingevorderd om zo de achtervolging in te kunnen zetten. Ook een politiebiker ging achter het tweetal aan. Door de drukte van het verkeer kon de agent op de fiets de auto goed bijhouden. Hij zag ze richting Lammenschansplein rijden. Daar wisten zijn collega’s de auto tot stoppen te dwingen en werden de twee schietgrage verdachten aanhouden. Het gaat om een 26-jarige man en een 37-jarige man. In de auto werd ook het vuurwapen aangetroffen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×