Hennepkwekerij in woning ontmanteld

Gisteren heeft de politie een hennepkwekerij in een woning aan de Jan van Galenlaan aangetroffen en ontmanteld. In het huis troffen agenten een hennepkwekerij aan met 300 hennepplanten, verdeeld over twee kamers. Op de zolder werd een groot aantal goederen gevonden die gebruikt worden bij de opbouw van de kwekerij. Vermoedelijk zijn er in de kwekerij al twee oogsten geweest. Er zijn vier verdachten aangehouden, die zich in de woning bevonden: drie mannen van 38, 39 en 46 jaar en een vrouw van 36 jaar. Naast een hoeveelheid geld werd ook een aantal mobiele telefoons in beslaggenomen. De stroom werd illegaal afgetapt en bovendien was de aansluiting ondeugdelijk, dus erg gevaarlijk.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×