Herderstocht in de Leidse Hout

Wie echt in kerstsfeer wil komen, kan volgende week zaterdag meedoen aan de Herderstocht in de Leidse Hout. Al wandelend komen de deelnemers langs plekken waar korte toneelstukjes worden opgevoerd over de geboorte van Jezus en alles wat daar om heen gebeurde. De Herderstocht is een initiatief van verschillende kerken in Leiden en Oegstgeest, en is bedoeld voor jong en oud. Starten kan tussen 17.30 en 18.30 uur. Het vertrekpunt bevindt zich tegenover de ingang van De Kempenaerstraat, waar de Warmonderweg de Van Slingelandtlaan kruist. Na de tocht kunnen de deelnemers in de Pauluskerk aan Warmonderweg 2 in Oegstgeest, genieten van erwtensoep, krentenbrood en chocolademelk. Dit kan tot ongeveer 20.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×