De Telderskade werd vannacht enkele uren door de politie afgesloten, zodat de hulpdiensten hun werk konden doen nadat een persoon om het leven kwam na een aanrijding met een trein. Ook werd een sporenonderzoek verricht. (Foto: Chris de Waard).

Aanrijding met trein bij overgang Telderskade

Even voor half één vannacht is bij de spoorwegovergang aan de Telderskade een persoon om het leven gekomen na een aanrijding met een trein. De politie gaat uit van zelfdoding. Aan het begin van de avond werd het treinverkeer al een uur stilgelegd. Toen meldde een machinist dat hij mogelijk een fietser had aangereden. Deze zou vlak voor de trein de gesloten overgang zijn gepasseerd. De politie heeft direct een helicopter met warmtezoekers ingezet en de omgeving afgezocht. Er werd toen niets gevonden. Of het om een tweede poging van dezelfde persoon gaat weet de politie nog niet. De NS denkt dat het spoor tot zeker 3.00 uur vannacht gestremd blijft.

Leiden Regio zelfdodingtelderskade


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×