Studenten ROC Leiden organiseren ‘Kerstfair’ op Stadhuisplein

Studenten aan de afdeling Toerisme van ROC Leiden organiseren op zaterdag 11 december een grote ‘Kerstfair’ op het Stadhuisplein. De opbrengst komt ten goede van het beroepsonderwijs in de Leidse zusterstad Juigalpa in Nicaragua. De spullen, die verkocht worden zijn door studenten van andere afdelingen van het ROC gemaakt, zoals houtproducten, gereedschappen en feestverlichting. Verder worden er verschillende optredens en workshops, zoals Salsadansen, verzorgd en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook wordt een loterij gehouden, alles bestemd voor de bouw van een houtbewerkinglokaal bij de Escuela Politécnica, een school voor lager beroepsonderwijs in Juigalpa.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×