Nieuwe wijkagent team Leiden Noord

Perry Vrijburg is de nieuwe wijkagent binnen het team Leiden Noord. Vrijburg werkt al sinds 1982 bij de politie in de Bollenstreek en zit tevens bij de ME. De nieuwe wijkagent zal zich concentreren op een gedeelte van de Slaaghwijk, de Horsten en Roden, het gebied tussen de Gooimeerlaan, de Ketelmeerlaan, de IJsselmeerlaan en de volkstuinvereniging ‘Ons Buiten’. In Leiderdorp is hij verbonden aan het bedrijventerrein De Baanderij, woonwijk Buitenhof, een gedeelte van de Driegatenbrug, Warmond en Oud-Ade. Vrijburg is enthousiast over zijn wijken: “Het is een mooi divers gebied met een stukje stad, bedrijventerrein, buitenwijk, water en polder.” Hij voegt eraan toe: “Ik wil als wijkagent in deze wijken samen met betrokkenen en bewoners werken aan een veilige woon- school- en werkomgeving. Als wijkagent moet ik ook herkenbaar en bereikbaar zijn. Hiermee ga ik in hard mee aan de slag.”

Vrijburg is te bereiken op het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844, waar men ook een terugbelboodschap kan achterlaten.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×