Groots Sinterklaasfeest voor mensen van Leidse Voedselbank

Gisteravond vierden zo’n 60 gebruikers van de Leidse Voedselbank een ongekend leuk Sinterklaasfeest bij de Grofsmederij. Eigenaar Karel Duijverman had zijn hele restaurant gratis ter beschikking gesteld voor gezinnen, die zich een dergelijk uitje nooit kunnen permitteren en bovendien voor een heerlijk driegangen diner gezorgd. Dankzij diverse sponsors waren er ook cadeautjes voor alle kinderen en de échte (Leidse) Sinterklaas prikte een vorkje mee. De Goede Sint was de hele avond te gast, samen met zijn Pieten, die de sfeer er goed inhielden. Als klap op de vuurpijl stroomde het restaurant vol met de swingende MarePietenband. Het was een fantastisch avondje. Emile van Aelst maakte een fotoreportage.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×