Kunst & Vliegwerk te gast in Leidse Stadhuis

In de vitrines van het Leidse Stadhuis wordt tot en met 28 januari het fleurige werk van de ‘outsider’ kunstenaars van Kunst & Vliegwerk getoond. De kunstenaars, met een verstandelijke of lichamelijke beperking, beelden hun reflectie op de wereld of zichzelf uit. De schilderijen zijn gemaakt vanuit een intuïtieve oorspronkelijkheid en zijn daardoor indrukwekkend puur! De kunstwerken zijn te huur of te koop in de Galerie van Kunst & Vliegwerk in Leiden.
In het atelier worden onder professionele begeleiding schilderijen en grafiek gemaakt, die via de eigen galerie en artotheek hun weg vinden naar de liefhebbers

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×