Raad akkoord met tijdelijke Morspoortgarage

De Leidse gemeenteraad heeft afgelopen avond met 1 stem verschil voor de bouw van een tijdelijke parkeergarage tegenover de Morspoort gestemd. Vorige raadsvergadering staakten de stemmen, door afwezigheid van één raadslid. Nu was wel iedereen aanwezig en werd het 20-19. Voor de wijkbewoners worden er 70 plekken in de garage gereserveerd. Die plekken worden in het wijkje achter het oude belastingkantoor opgeheven en vervangen door groen. Ook de parkeerplaatsen naast de Morspoort zelf vervallen. Een motie van GroenLinks om te onderzoeken of op de Morsweg 1-richtingsverkeer kan worden ingevoerd werd ook aangenomen.

Leiden Morspoortgarage


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×