Nieuw ontmoetingscentrum ISN-Mimar Moskee feestelijk geopend

Vanmiddag vond de feestelijke opening plaats van het nieuw aangebouwde ontmoetingscentrum van de ISN-Mimar Sinan Moskee aan de Curaçaostraat in Leiden-Noord. Burgemeester Lenferink onthulde samen met de heer Z. Arslan, die de verhinderde voorzitter van de ISN Nederland de heer B. Senay verving, een speciale plaquette. Voormalig wethouder Aart van Bochove introduceerde verschillende sprekers en gaf aan zich “als echte CDA’er nauw betrokken te voelen bij de Turkse gemeenschap in Leiden en de T.I.C.V (Turkse Islamitische Culturele vereniging) een warm hart toe te dragen, een organisatie die veel doet op het vlak van allerlei maatschappelijke betrekkingen.” De nieuwe ruimte wordt gebruikt voor cursussen, filmavonden en als ontmoetingsplek voor jongeren en staat open voor iedereen en dus ook voor allerlei buurtactiviteiten. Een prima initiatief, dat ook door burgemeester Lenferink toegejuicht werd. (foto’s: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×