Vrijwillige schippers Leidse Rederij in het zonnetje gezet

Afgelopen zondagavond werden zo’n 35 vrijwillige schippers van de Leidse Rederij, samen met hun partners flink in het zonnetje gezet. Nu het vaarseizoen zo goed als afgelopen is, op een paar ‘snerttochten’ na, kon een fantastisch seizoen feestelijk worden afgesloten. Peter Labrujere heette alle schippers welkom op het feestelijke theaterdiner in café de Grote Beer. Trots kon Labrujere melden, dat er weer een paar nieuwe boten toegevoegd worden aan de vloot, waar vanaf januari 2011 aan gebouwd gaat worden. De avond werd hilarisch opgeluisterd met een optreden van het Leidse duo Tartuffe, dat een aantal schippers voor het voetlicht haalde, tot groot vermaak van de gasten. Het was een geslaagde avond. (Foto’s: Emile van Aelst)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×