Proces-verbaal voor mankementen aan gestolen scooter

Afgelopen vrijdagmiddag heeft de politie een 32-jarige Leidenaar en een 51-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van heling c.q. diefstal van een snorscooter. De Leidenaar is al een ‘goede bekende’ van de politie en staat te boek als drugsgebruiker. Agenten hielden de twee mannen ter controle aan op de Sophiastraat. De kentekenplaat bleek vals te zijn en bovendien mankeerde er het een en ander aan de (waarschijnlijk) gestolen scooter. Daarvoor kreeg de Leidenaar een proces-verbaal én voor het niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Volgens de Leidenaar had hij de tweewieler gekocht, maar moest hij het geld nog even gaan betalen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×