Minderjarige overvallers snel gepakt

De Politie Hollands Midden heeft vanavond rond 21.00 uur in de Koestraat in Rijnsburg twee minderjarige jongens aangehouden na een gewapende overval op een drogist aan de Vliet Noordzijde in diezelfde plaats. De politie kreeg rond 20.00 uur de melding dat de drogist was overvallen. Twee jongens met bedekte gezichten hadden het personeel met een vuurwapen bedreigd en geld geëist. Uiteindelijk gingen zij er zonder buit vandoor.

De politie is direct na de melding een grote zoekactie naar de jongens gestart en zette de omgeving ruim af. Zij zocht onder andere op de Oegstgeesterweg en de Noordwijkerweg. Ter plaatse sprak de politie met getuigen. Ook werden er camerabeelden bekeken.

Op basis van het signalement konden de twee jongens worden aangehouden in de Koestraat. Ze zijn ingesloten. De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken om contact opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×