Sinterklaas met één van zijn vele Pieten, foto: Emile van Aelst.

Swingend Sinterklaasfeest op Diamantplein

Ondanks de volle agenda van de Goede Sint, staat op zaterdag 4 december een bezoek aan het Diamantplein genoteerd. In het gezellige winkelcentrum hebben de gezamenlijke winkeliers een speciaal muzikaal feest georganiseerd voor jong en oud. Het Sinterklaasfeest start om 11.00 uur. Danspiet zal een swingende coole dansles geven op het Sinterklaaspodium en Drumpiet gaat met de kinderen een leuk ritmisch deuntje instuderen. Na de muzikale optocht door het centrum is Stembandpiet aan de beurt, die een aantal Nederlandstalige liedjes en natuurlijk ook een paar Sinterklaasliedjes ten gehore zal brengen. Sinterklaas reikt daarna de prijzen uit aan de winnaars van de kleurwedstrijd, die de winkeliers georganiseerd hebben. Het feest duurt tot ongeveer 14.00 uur en alle kinderen worden verzocht hun muziekinstrumenten mee te nemen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×