Nog tot 5 december kunnen kinderen de Sint ontmoeten in het huis van Sinterklaas in De Waag. (Foto: Emile van Aelst).

Nominatie voor Huis van Sinterklaas

Het Huis van Sinterklaas is genomineerd voor de Citymarketing Innovatie Awards 2011. In het Huis van Sinterklaas kunen kinderen met hun ouders elk jaar in de twee weken voorafgaand aan 5 december op bezoek bij de Sint en zijn Pieten die dan in De Waag logeren. De kinderen kunnen de Sint er ontmoeten en er spelletjes spelen met de Pieten. Ondernemers, vrijwilligers en het Centrummanagement Leiden werken ieder jaar samen aan het evenement.

“Supergaaf natuurlijk. En een groot compliment voor de ruim 60 vrijwilligers en de talloze ondernemers die het Huis mogelijk maken,” zo zegt Centrummanager Joost Bleijie. “Jaarlijks bezoeken ongeveer 25.000 mensen het Huis van Sinterklaas en dat aantal stijgt nog steeds.” Volgens Bleijie komen de bezoekers niet alleen uit Leiden: “Ook scholen uit Waddinxveen, Bodegraven en Katwijk komen speciaal vanwege het Huis van Sinterklaas naar Leiden.”

Het Huis van Sinterklaas is nog geopend tot 5 december. Alle informatie staat op www.huisvansinterklaas.nl. Op 20 januari 2011 wordt tijdens de ‘Dag van de Citymarketing’ in Zwolle bekend gemaakt of het Huis van Sinterklaas de Citymarketing Innovatie Awards 2011 ook echt wint.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×