Foto:PR.

‘In het land der blinden’ bij Scheltema en online

Het internationaal bekende kunstenaarsduo HertogNadler, vindt momenteel onderdak in het Scheltemacomplex, waar Chaja Hertog en Nir Nadler nieuw werk creëren. Tot 12 december is een expositie van hun werk bekijken, dat onder de titel ‘In het land der blinden’ onder andere een interessante videodrieluik laat zien. Het nieuwste werk van het duo is ook onthuld op de Israelische online-gallery van ‘Walla! Virtuele vernissages zijn vrij uniek in de kunstwereld, omdat het vaak een beperkt beeld geeft van de kwaliteit van het echte werk. De Israelische krant ‘Walla!’ opende de ‘online gallery’, die vooral uitblinkt in exclusiviteit, omdat veel werken alleen daar te zien zijn. Het getoonde werk van HertogNadler bij Scheltema vormt hierop dus een uitzondering.

Kijk voor meer informatie op www.hertognadler.com of www.scheltemacomplex.nl

De tentoonstelling is geopend tot en met 12 december op elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×