Twee Engelsen en winkelmedewerker sjoemelen met merkkleding

Afgelopen donderdagvond heeft de politie twee mannen uit Engeland van 18 en 28 jaar aangehouden op verdenking van heling van kleding. De politie ging naar aanleiding van een melding poolshoogte nemen en kreeg beide verdachten in het vizier, toen zij met hun bestelbus wegreden richting de A44. Het tweetal was daarvoor opgevallen door meerdere keren langs een kledingwinkel in de Kempernaarstraat te lopen en steeds naar binnen te kijken. Bij het Transferium hielden agenten het busje aan voor een controle. Hierbij werden diverse tassen met kleding uit de betreffende winkel aan de Kempenaarsstraat aangetroffen. Een bonnetje konden zij niet tonen. Uit verder onderzoek bleek een medewerker van de winkel met het Engelse tweetal onder een hoedje te spelen.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×